Vino la CareerFORUM și află cum poți să-ți transformi pasiunea într-o carieră de succes

21686231_346087342505682_7499330514360511086_n

Dacă ești tânăr și în căutarea unei experiențe de muncă pozitivă, Vino să te inspiri și să primești informații utile de la Persoane care au o activitate bogată.

Sâmbătă, 28 octombrie 2017, în incinta Radisson Blu Leogrand Hotel, Chisinau, sala Loft Lounge, se va desfășura CareerFORUM – de la Pasiune la o carieră de succes: My life, my work, my hobby, my passion.

Este un eveniment unic, ce va întruni peste 100 de participanți.

O zi în care istoriile de succes și ofertele de muncă se vor întâlni pentru a oferi informații care te vor ajuta să creezi un parcurs profesional bogat.

CareerFORUM este un Eveniment motivațional ce întrunește două componente esențiale pentru informarea și ghidarea persoanelor spre o carieră de succes:

# partea de discursuri motivaționale, ce va avea loc între orele 11:00 – 16:00, livrate de către 12 Speakeri din 12 domenii de activitate diferite. Aceste discursuri fiind axate pe experiența proprie a Speakerilor care au definit ce înseamnă o carieră de succes și potrivită sufletului. Vom vorbi despre activitățile și pașii pe care este bine să-i realizezi pentru a găsi locul de muncă potrivit sau a transforma pasiunea în activitate ce-ți aduce satisfacție morală și materială.

# partea de târg de oportunități, organizată de la ora 10:00 până la 16:00, va întruni organizații comericale și necomerciale ce vor face oferte pentru angajare și dezvoltare a potențialului profesional.

Dacă te-ai decis să participi nu ezita să te înregistrezi pe facebook, deoarece numărul locurilor este limitat.

Organizațiile ce doresc să-și promoveze ofertele de angajare și dezvoltare, pot contacta organizatorii și obligatoriu trebubuie să completeze formularul pentru a rezerva un loc la Târgul de oportunități.

Evenimentul este organizat de către CareerHub Moldova,care este un proiect de ghidare profesională și de dezvoltare a potențialului pentru construirea unei cariere de succes.

Date de contact

Coordonator proiect: Olesea Vascan, Tel.: 079977154
Manager proiect: Veronica Pascaru, Tel.:068893503
E-mail:[email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente