/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ Cauza preliminară a accidentului rutier cu șase morți din Harkov ar fi o cursă ilegală de mașini

missing
20 octombrie 2017, ora 11:05

Potrivit lui, tânăra care se afla la volanul automobilului Lexus nu a încercat să încetinească înainte de a se ciocni cu o altă mașină, după care dat în mulțimea de pietoni.

Gerashchenko a remarcat că detaliile accidentului au început să se clarifice după vizionarea videoclipului de pe camerele de supraveghere care au surprins mașina înainte de accident și momentul incidentului. „După ce astăzi, furnizorul de internet din Kharkiv „Triolan” a postat un video de la camerele sale de supraveghere instalate vizavi clădirea unde a avut loc incidentul, acum totul a devenit clar. Lexusul participa la o cursă ilegală de mașini”, a scris el.

Oficialul ucrainean a adăugat că în momentul de față, în cadrul anchetei urmează să fie stabilită identitatea șoferului celei de-a doua mașini care a participat la cursă.

Autoarea accidentului în urma căruia șase persoane au decedat, iar alte șase s-au alese cu diverse traumatisme, este Aleona Zaitseva de 20 de ani, sora fostului procuror adjunct al regiunii Cherkassy și fiica adoptivă a omului de afaceri din Harkov, Vasili Zaitsev. Actualmente acesta ea este arestată.

Gerashchenko a menționat că, în ultimii doi ani, tânăra a fost reținută de opt ori de către poliția de patrulare din Harkov pentru încălcarea regulilor de circulație. Potrivit oficialului, aceasta a depășit viteza admisă, a condus la lumina roșie a semaforului și a încălcat regulile de parcare.

Reamintim că, miercuri noaptea, în orașul ucrainean Harkov, un SUV a intrat într-o mulțime de oameni, iar în urma incidentului șase persoane au decedat, iar alte cinci s-au ales cu diverse traumatisme.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram