Transfer spectaculos la iarnă: Mourinho aduce un mijlocaș de la o mare rivală

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Mesut Ozil este încrezător că va reuși să se transfere la Manchester United astfel încât și-a anunțat până și colegii de la Arsenal că mutarea este una iminentă. Chiar și șefii ”tunarilor” ar prefera să-l vândă pe mijlocaș la iarnă, decât să-l piardă liber în vara anului viitor.

Mesut Ozil le-a dezvăluit colegilor de la Arsenal că va semna pentru Manchester United. ”Plec de la Arsenal. O să semnez cu Manchester United”, le-ar fi transmis fotbalistul. În vârstă de 29 de ani, mijlocașul german este pregătit să ajungă pe ”Old Trafford” din această iarnă, astfel că și Arsenal va putea încasa o sumă de bani. Cota fotbalistului, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, este de 50 de milioane de euro. Aceasta va fi cea mai mare trădare de la Van Persie încoace. Olandezul a făcut trecerea de la Arsenal la Manchester United în 2012, în momentul în care era idolul fanilor de pe Emirates.

Inclusiv Arsene Wenger a admis public săptămâna trecută că mijlocașul va fi cedat la iarnă. Ozil este dorit de Jose Mourinho, managerul portughez care a recunoscut public că îl consideră pe german drept cel mai bun mijlocaș central din lume. Cei doi au avut o colaborare bună la Real Madrid și au rămas în relații bune deși germanul a preferat să joace pentru Arsenal din 2013, când portughezul îi propusese să-l însoțească la Chelsea.

Reprezentanții lui Ozil a cerut un salariu săptămânal de 350.000 de lire sterline pentru a semna acordul cu United. ”Tunarii”, pe de altă parte, i-au putut oferi doar un nou contract care se ridică la 275.000 de lire sterline pe săptămână, dar germanul nu a fost deloc impresionat.

47 de milioane de euro a plătit Arsenal pentru Mesut Ozil în 2013 celor de la Real Madrid


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...