/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Air Moldova lansează o cursă spre Rusia. La ce preț va putea fi procurat un bilet

missing
20 octombrie 2017, ora 06:15

Prețurile pentru aceasta cursă vor începe de la 89 euro pentru biletele într-o direcție, cu toate taxele incluse. Biletele pot fi procurate, începând cu 26 octombrie, online pe site-ul companiei și la oficiile proprii de vânzări ale companiei.

Odată cu lansarea noului zbor direct, Ekaterinburg va deveni a patra destinație operată de către Air Moldova în Federaţia Rusă după Moscova, Sankt-Petersburg şi Krasnodar.

Ekaterinburg este capitala culturală a regiunii Ural şi al 4-lea oraş ca mărime din Rusia. Este o destinaţie importantă în primul rând datorită locaţiei sale unice la hotarul dintre Europa şi Asia. În acelaşi timp sperăm să asigurăm o legătură mai bună cu Republica Moldova pentru mediul de business şi conaţionalii noştri stabiliţi în Siberia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram