/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO. VIDEO/ Un magazin al rețelei Darwin a fost cuprins de flăcări. Posibila cauză a incendiului

missing
19 octombrie 2017, ora 16:51

„Pompierii au fost alertați de paznici în jurul orei 03:12, la fața locului a fost trimisă o autospecială. Când a ajuns, acoperișul era cuprins în întregime de flăcări, iar pentru a preveni răspândirea acestora, au intervenit alte două mașini”, a explicat ofițerul de presă de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Bălți, Andrei Adam, pentru publicația ESP.

Focul a fost localizat într-o jumătate de oră și a fost stins pe la orele 4.30. Specialiștii presupun că incendiul ar fi izbucnit de la un scurt circuit, însă nu se știe sigur. Specialiștii continuă să investigheze cazul și, potrivit lui Andrei Adam, vor studia, de asemenea, înregistrările de la camerele video.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram