/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Dosarul Domnicăi Manole, aproape de final. La următoarea ședință, CSJ ar putea pronunța decizia

missing
19 octombrie 2017, ora 16:43

„Dumneaei nu a făcut nimic contra legii și la conducerea noastră de vârf nu le place când cineva face după lege”.

„Nu s-a dat manipulată de bandiții de la conducere. Noi mai departe o vom susține și îi zicem sus și tare să trăiți doamna Manole”.

După ședința de astăzi, Domnica Manole a declarat că a reușit să demonstreze că a fost lipsită ilegal de imunitate.

„Hotărârea CSM din data de 31 mai, am demonstrat că este una abuzivă, este una arbitrară. Curtea Supremă de Justiție are toate temeiurile de drept de a anula această hotărâre”, a declarat fosta judecătoare.

Domnica Manole a fost lipsită de imunitate, iar pe numele ei a fost pornita o cauza penală după ce, în aprilie 2016, a emis o hotărâre prin care a impus Comisia Electorală Centrală să organizeze referendumul inițiat atunci de opoziție. La începutul lunii iulie curent, Manole a fost declarată incompatibilă cu funcția de magistrat, iar Igor Dodon a emis un decret prin care a eliberat-o din funcție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram