3.000 de locuri de muncă și peste 45 de angajatori vor participa la Târgul de Cariere Chișinău

19 octombrie 2017, ora 15:28

În ce domenii recrutează companiile

„Anul acesta, cele mai multe locuri de muncă aduse de angajatori la Târgul de Cariere Chișinău sunt în domeniile IT,  Industrie și Automotive, Audit Financiar, Retail și sunt foarte căutați vorbitorii de limbi străine. Nici celelalte domenii nu sunt neglijate: se caută service desk analyst, asistent relații clienți, inginer proiectant, specialist HR, manager de calitate, contabil, tax consultant, consultant marketing, graphic designer, copywriter”, declară Ioana Oros, PR Manager al Târgului de Cariere.

Printre angajatorii prezenți se vor număra Banca Națională a Moldovei, SecureWorks, Linella, Metro, Kaufland, DB Global Technology, SCC Services Romania, Draxlmaier, Stefanini, Moldova-Agroindbanck, Rabota, KPMG, E&Y Moldova, Veo Worldwide Services, Accenture, Travod, Moore Stephens și multe alte companii și organizații. Informații despre toți participanți se pot accesa AICI.

De asemenea, universitățile din Chișinău vor fi bine reprezentate la TdC, printre ele numărându-se Universitatea Tehnică a Moldovei, Universitatea de Stat Moldova, Universitatea Agrară de Stat din Moldova.

„Pe 31 octombrie-1 noiembrie îi așteptăm la Târgul de Cariere pe toți cei care sunt în căutare de noi oportunități în diverse domenii de activitate, căci evenimentul va reuni angajatori din aproape toate industriile. Sunt disponibile peste 3.000 de joburi. Târgul e deschis marți și miercuri, între orele 10.00 – 17.00. Îi sfătuim pe candidați să își pregătească din timp CV-ul și, bineînțeles, îl vor putea printa și la fața locului”, spune Ioana Oros, PR Managerul Târgului de Cariere.

Worksop-uri gratuite

În cadrul evenimentului vor fi organizate și două workshop-uri gratuite. Pe 31 octombrie, de la ora 14.00, SecureWorks va organiza workshop-ul “IT Security Workshop: Suspicious E-Mail Investigation”, adresat în special pasionaților de IT și tehnologie, dar nu numai.

Pe 1 noiembrie, de la ora 14.00, compania ITN organizează workshop-ul “Compania ideală vs. candidatul ideal”, în cadrul căruia vor fi prezentate caracteristicele unei companii ideale (valori, principii, misiune) și caracteristicele unui angajat ideal (un CV potrivit, calitățile, exteriorul etc). Înscrierile pentru cele două workshop-uri se fac AICI.

Standul de Demisii, locul unde candidații primesc consiliere în carieră

În cadrul târgului, vizitatorii se pot adresa specialiștilor în recrutare și psiholologilor de la Standul de Demisii. Candidații pot cere sfaturi despre procedurile legale pe care trebuie să le respecte în cazul unei demisii, precum și despre posibilități de luat în calcul pentru construirea următorilor pași în carieră.

Târgul de Cariere Chișinău se află la a 12-a ediție în această toamnă. Fondat la Cluj-Napoca în 2006, Târgul de Cariere este astăzi cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova. Mai multe informații găsiți pe www.targuldecariere.ro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram