/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Test important pentru Sheriff. Viespile vor întâlni astăzi formația Lokomotiv-Moscova

19 octombrie 2017, ora 14:28

„Eu cred că băieții mei sunt pregătiți. Mâine ne vom strădui să arătăm un meci pe cinste. Nu trebuie să uităm că ne vom confrunta cu un adversar pe măsură. Lokomotiv ocupă momentan locul 2 în Campionatul Rusiei. Adversarii au un înalt nivel de pregătire”, a menționat antrenorul Sheriff, Roberto Bordin.

„Clubul „Sheriff” merită respect. De 20 de ani, echipa este campion național – rezultate bune. Avem o atitudine serioasă față de această echipă”, a spus antrenorul Lokomotiv, Iurii Seomin.

După primele două etape disputate în grupa „F” a Europa League , Lokomotiv a acumulat 4 puncte și este liderul clasamentului, iar Sheriff, cu 2 puncte, împarte locurile 2 și 3 cu Kopenhaggen. Meciul dintre Sheriff Tiraspol și Lokomotiv Moscova se va disputa astăzi, cu începere de la ora 22.05.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram