/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Facebook introduce al doilea feed de știri - Explore. Ce presupune acesta?

missing
19 octombrie 2017, ora 14:36

Spre deosebire de News Feed, în Explore Feed găsim postări, articole, poze şi clipuri video din surse de conţinut pe care încă nu le urmărim.

Păstrând „tradiţia”, Facebook personalizează conţinutul pe care îl afişează în Explore Feed pe baza tiparului de utilizare observat anterior, like-urile şi postările distribuite de-a lungul timpului influenţând conţinutul apărut în acesta. Din păcate asta înseamnă şi că „orizontul” de conţinut rămâne în continuare la mila algoritmilor Facebook, care ascund sau scot în faţă postări folosind criterii care nu sunt cunoscute şi nu pot fi controlate de utilizator în mod direct.

Noua secţiune Explore Feed poate fi găsită în lista Explore afişată în dreapta News Feed-ului principal, după ce folosim butonul „See More” pentru a afişa item-urile rămase ascunse.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram