/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO 18+/ Tragedie în Ucraina. Cel puţin cinci persoane au murit, după ce un vehicul a intrat în mulţime

19 octombrie 2017, ora 16:41

Potrivit martorilor, un Lexus a trecut la roșu și a intrat în mulțime. „Eu am simțit lovitura și m-am culcat la pământ. Mie mi s-a părut că m-am deconectat doar o jumătate de secundă, dar prietenul meu mi-a zis că am stat aproape 15 minute. M-am uitat în dreapta și am văzut încă 4 persoane la pământ”, spune Vladimir, victimă.

„Am văzut cum „zbura” această mașină – cum s-a rostogolit de câteva ori și s-a oprit cu roțile în sus. Ulterior, s-au apropiat niște tineri și au repus-o pe roți”, susține Ana, martor ocular.

Potrivit unui comunicat al Ministerului de Interne, la volanul automobilului se afla o tânără, despre care se știe doar că este fiica unui om de afaceri din localitate. Ea riscă între 5 şi 10 ani de închisoare.

Foto: segodnya.ua

Foto: segodnya.ua

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram