00:28:32 29.03.2024
Stiri

Dezbateri televizate Maia Sandu - Vlad Plahotniuc

Politică 19.10.2017 09:18 Vizualizări3255 Autor: Ziarul National
Dezbateri televizate Maia Sandu - Vlad Plahotniuc PAS


După ce liderul democraților, Vlad Plahotniuc, a anunțat în această săptămnă că procesul de închidere a școlilor din R. Moldova va fi stopat, iar curricula școlară - schimbată, dând vina pe reformele inițiate de Maia Sandu în calitate de ministră a Educației, lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) vrea să discute față în față aceste probleme.

Astfel, Maia Sandu i-a lansat o invitație lui Vlad Plahotniuc de a participa la o dezbatere televizată.

CITIȚI și Vlad Plahotniuc: „Dacă privește și Maia Sandu acest briefing, o anunț că am UZURPAT și astăzi atenția colegilor. O să aibă noi probe pentru JOACA de-a denunțurile politice”

„Dacă domnul Plahotniuc a devenit brusc mare „expert” în educație, îl invit la o dezbatere publică cu privire la problemele și soluțiile concrete ce pot fi aplicate în domeniul învățământului. Mai ales că PD a condus Ministerul Economiei din 2009, iar starea educației depinde, în mare măsură, de starea economică a țării.
Sau îi este frică, ca întotdeauna, de o discuție în fața cetățenilor? Atenționez că voi discuta cu persoana care, în mod public, coordonează toate activitățile din țară. Domnul Plahotniuc poate veni cu prompterul, dacă altfel nu poate”, Maia Sandu a lansat invitația pe Facebook.

Menționăm că aceasta este a doua invitație din ultima lună pe care Maia Sandu i-o face liderului PD. Recent, lidera PAS a participat la o dezbatere televizată cu președintele Parlamentului, democratul Andrian Candu.

CITIȚI și VIDEO // Replici ACIDE între Sandu și Candu, la dezbaterea televizată: „Politica este pentru Dvs. o afacere profitabilă. Veniturile v-au crescut de șase ori”; „Luptăm cu schemele PLDM, ați făcut parte din această echipă”


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md