/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Au băut împreună, după care l-a înjunghiat cu un cuțit. Un bărbat din Capitală, reținut

missing
19 octombrie 2017, ora 09:16

Astfel, în dimineaţa zilei de 15 septembrie curent, bănuitul în timp ce se afla în ospeţie în apartamentul de pe strada Vasile Alecsandri, împreună cu stăpânul locuinţei în vârstă de 40 ani au consumat băuturi alcoolice. Astfel în urma unui conflict, el ar fi luat cuţitul de pe masa şi i-ar fi aplicat o lovitură în regiunea abdominală, provocându-i leziuni corporale grave.

În cadrul audierilor acesta şi-a recunoscut vinovăţia şi este cercetat penal în stare de arest pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale, care prevede închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram