Filme, muzică și glume. Recomandări #diez pentru o zi călduroasă de joi

evenimente63
Foto: Felix Russell-Saw

Ne străduim să vă sugerăm o gamă de activități pe placul tuturor: filme, muzică, Stand-up. Totul depinde de dispoziția voastră, iar din partea echipei #diez vă dorim să aveți o zi productivă.

# Club de discuții ”Stop Fals!”

Asociația Presei Independente anunță o nouă ședință a Clubului de discuții „STOP FALS!”.

În cadrul discuțiilor vor fi analizate următoarele aspecte:
– Războiul informațional al Rusiei împotriva Ucrainei
– Obiectivitatea mass-media în contextul războiului informațional;
– Libertatea de exprimare și de informare în contextul războiului informațional.

Evenimentul va avea loc joi, 19 octombrie, ora 16.00, în incinta sălii ”Violin” a Hotelului Jazz, situat pe strada Vlaicu Pîrcălab 72. Detalii despre eveniment aici.

# Filme împotriva corupției

Festivalul „Filme împotriva corupției” prezintă cele mai bune filme europene care cercetează particularitățile corupției, de la abuzul vizibil din partea puterii politice și a corporațiilor până la conflictele cotidiene nesemnificative. Filmele vor fi prezentate în limba originală cu subtitrări în limba română. Intrarea este liberă la toate proiecțiile.

Iată ce filme puteți viziona, mâine, 19 octombrie, la ora 18:00.
Il Divo, Italia, Franța, 2008 / 105 min.
Puterea a cincea, Marea Britanie, Belgia, 2013 / 128 min

Pentru mai multe detalii accesați aici.

# SMM Best Practices

Află cum să îţi creşti imaginea brandului tău în mediul online cu ajutorul platformelor social media, ce instrumente să foloseşti pentru fiecare platformă. Vino pe stradaa Armenească 13A, la ora 19:00. Dacă te-ai interesat de acest eveniment, intră pe pagina de Facebook ca să vezi detaliile.

# Stand UP Comedy

Joi, 19 octombrie, începem un nou sezon de Stand UP Comedy. Eduard Dutco, Mihail Paniș, Serghei Volcănescu și invitatul din USA, Stephen Sudia ne vor amuza cu monologurile sale despre viața de zi cu zi, perfecțiune, moralitate și alte extreme despre care sau nu se vorbește deloc sau se face haz de necaz. Numărul de locuri este limitat. Rezervări mese la 079 33 22 00. Detalii aici.

# Strunele fermecate

Sunteți invitați să petreceți împreună o seară frumoasă de joi, într-o atmosferă muzicală la BARBAR. V-am pregătit un program muzical foarte frumos si plăcut! Infoline  078 513 513.  Distracția începe la ora 20:00. Detalii aici.

# Geostorm

E o premieră în PATRIA. În timp ce un om merge în spațiu ca să împiedice ca sateliții ce controlează clima să creeze o furtună de proporții uriașe, fratele său descoperă un complot de asasinare a președintelui. Detalii aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente