Premierul Filip l-a mustrat, iar el şi-a prezentat demisia; Şeful ANRCETI a renunțat la „fotoliul moale”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Şeful Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei, Grigore Varaniţă, şi-a dat demisia. Se întâmplă la o săptămână de la nemulțumirea exprimată de premierul Pavel Filip, cu privire la calitatea serviciilor de telefonie mobilă şi Internet în anumite zone din ţară.

„La şedinţa trecută am solicitat să veniţi cu un raport despre tot ce se întâmplă în respectarea condiţiilor de licenţă de către operatorii de telefonie mobilă. Am primit acest răspuns de la dvs. şi faptul că astăzi vom aproba demisia directorului agenţiei nu înseamnă că problema s-a rezolvat. O să rog să formaţi o comisie de anchetă şi să vedeţi şi funcţionarii care au scris acest răspuns pe ce s-au bazat. Eu spuneam: dvs aţi uitat că eu am avut un mandat la MTIC. Să scriţi minciuni, cel puţin nu face faţă unei agenţii”, a reacţionat Filip în cadrul şedinţei de asătzi a Guvernului.

Citeşte şi: Pavel Filip ia la rost prestatorii serviciilor de telefonie mobilă şi cei de taxi. „Să se ridice din fotoliile moi pe care le au…”

Premierul Pavel Filip i-a luat la rost, în debutul şedinţei de săptămâna trecută a Guvernului, pe angajaţii Agenţiei Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI), care i-ar fi oferit un răspuns „formal” la o solicitare de-a sa privind calitatea serviciilor de telefonie mobilă, în ţara noastră. Premierul i-a îndemnat pe aceştia „să se ridice din fotoliile moi pe care le au” şi să rezolve problemele în ceea ce ţine de acoperirea operatorilor de telefonie mobilă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...