Ascultă LP la Chișinău. Cât vor costa biletele la concertul cântăreței americane

2,w=993,q=high,c=0.bild
Foto: bild.de

Cântăreața americană LP vine la Chișinău. Organizatorii au anunțat că biletele vor fi comercializate începând cu data de 20 a lunii curente. Starul pentru prima dată va cânta în Moldova, iar concertul va avea loc la 14 decembrie la Palatul Național „Nicolae Sulac”, începând cu ora 19.14.

Prețul unui bilet variază între 500 și 2.300 de lei. Acestea vor putea fi achiziționate pe mticket.md și la casele Palatului Național (str. Pușkin 21, tel. 022-213-544).

Organizatorii spun că au pregătit și câteva surprize speciale. Prima este un duet dintre LP și un artist autohton. Negocierile au ajuns la etapa selectării artistului moldovean și a piesei, scrie tv8.md.

A doua surpriză este o zonă destinată fanilor. Aceasta va fi organizată în fața scenei, unde fanii vor putea și dansa. Pentru accesul în zonă se vor vinde bielete separate.

Spectatorii vor putea intra în sală de la ora 18.30 și vor fi acompaniați de muzica unui DJ. Numele acestuia încă nu a fost făcut public.

Laura Pergolizzi este cunoscută publicului ca autoare de piese și cântăreață. În Europa LP a devenit cunoscută în urma lansării „Lost on you”, pe când în America cântăreața a devenit populară în 2012 după lansarea „Into the wild”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente