Un moldovean a murit, iar fiica acestuia a fost internată în urma unui accident în Ungaria. În Rusia, un autocar Chişinău-Moscova, lovit din spate

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un moldovean a decedat, iar fiica acestuia a fost internată în spital în urma unui accident produs în Ungaria, la 65 de km de la Budapesta. Despre aceasta informează Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene potrivit căruia accidentul a avut loc azi, ora 05.45. Automobilul era parcat pe carosabil când a fost tamponat de către un camion, înmatriculat în România.

În urma accidentului produs, şoferul automobilului – cetăţean al Republicii Moldova a decedat, iar copilul acestuia a fost internat în spitalul din Tatabanya, Ungaria. Starea minorului nu este gravă iar viața acestuia este în afara pericolului.

Ambasada Republicii Moldova la Budapesta a luat legătura cu autorităţile competente ungare pentru stabilirea detaliilor pe caz, inclusiv a identificat şi informat rudele victimelor accidentului menţionat, situaţia fiind monitorizată în continuare de către misiunea diplomatică a Republicii Moldova în Ungaria.

La fel, MAEIE informează şi despre producerea în seara zilei de 17 octombrie, ora 19.25, a unui accident rutier în care a fost implicat un autobuz de rută Moscova-Chişinău. Acesta a fost tamponat de către un automobil ce se deplasa din spate. Accidentul a avut loc în apropierea localităţii Hardikov, regiunea Orlov, Federaţia Rusă, iar potrivit informaţiei obţinute de către Ambasada Republicii Moldova la Moscova de la Ministerul Situaţiilor Excepţionale al FR printre persoanele accidentate nu au fost înregistraţi cetăţeni ai Republicii Moldova.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...