01:43:24 25.04.2024
Stiri

ACCIDENTE în Ungaria și Federația Rusă, cu implicarea cetățenilor din R. Moldova: Un bărbat a decedat, iar copilul acestuia a ajuns la spital

Social 18.10.2017 14:30 Vizualizări1958 Autor: Ziarul National
ACCIDENTE în Ungaria și Federația Rusă, cu implicarea cetățenilor din R. Moldova: Un bărbat a decedat, iar copilul acestuia a ajuns la spital ria57.ru


Un bărbat din R. Moldova a decedat într-un accident rutier produs astăzi-dimineață în Ungaria.

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova informează că accidentul a avut loc la ora 5.45, pe autostrada M1, la 65 km de la Budapesta, când un automobil parcat pe carosabil, cu destinaţia Republica Cehă, a fost tamponat de către un camion, înmatriculat în România.

În urma accidentului produs, şoferul automobilului, cetăţean al Republicii Moldova, a decedat, iar copilul acestuia a fost internat în spitalul din Tatabanya din Ungaria.

Starea minorului nu este gravă, iar viața acestuia este în afara pericolului.

Un alt accident cu implicarea cetățenilor din R. Moldova a avut loc în Federația Rusă. Un autobuz de rută Moscova-Chişinău a fost tamponat ieri-seară, în jurul orei 19.30, în apropierea localităţii Hardikov, regiunea Orlov din Federaţia Rusă, de un automobil care se deplasa din spate.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene susține că printre persoanele accidentate nu au fost înregistraţi cetăţeni ai Republicii Moldova.

Presa rusă scrie că un „Volkswagen Polo” a intrat în autobuzul din R. Moldova, acesta fiind lovit, la rândul său, de un „Volkswagen Touareg”. În urma impactului, un pasager de 44 de ani din automobilul „Volkswagen Polo” s-a stins pe loc, iar un pasager din celalalt automobil a ajuns la spital.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md