/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un bărbat din Soroca, reținut. În urma perchezițiilor polițiștii au găsit arme, cânepă și bijuterii fără acte

missing
18 octombrie 2017, ora 13:30

În cadrul percheziției, au fost depistate şi ridicate: o armă de vânătoare cu ţeava lisă, două cartuşe de la arma de vânătoare, un revolver, o cutie în care se află 81 de cartuşe calibru 6 mm, un pistol pneumatic de model PM 654 k calibru 4.5mm, o masă vegetală, uscată cu miros specific de cânepă, bijuterii din aur fără acte de provenienţă, 20.050 euro și 16.150 lei.

Suspectul a fost reţinut în Izolatorul de Detenţie Preventivă a IP Soroca, pe un termen de 72 de ore şi îşi recunoaşte vina parţial.

La moment, se întreprind acțiuni de urmărire penală pentru acumularea tuturor probelor şi remiterea cauzei penale în Instanţa de Judecată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram