Participă la identificarea femeilor care s-au remarcat în domeniul IT. Nominalizează candidaturi pentru „Women in ICT”

DSC_8085

Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC invită companiile și profesioniștii IT să nominalizeze candidaturi pentru Ceremonia de apreciere și recunoaștere „Women in ICT”, care se va desfășura la data de 24 octombrie curent.

Ceremonia „Women in ICT”  aduce un omagiu doamnelor care s-au remarcat în sectorul IT din Moldova, fie pentru performanțele și rezultatele atinse în virtutea pozițiilor pe care le dețin în cadrul companiilor IT, fie prin contribuția valoroasă în procesul de educare a profesioniștilor  IT.

Ceremonia se va desfășura în cadrul evenimentului „Women in ICT”,  ce va avea loc data de 24 octombrie, cu începere de la ora 16.00, în incinta Tekwill.

„Women in ICT” își propune să redefinească percepția rolurilor în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC), să crească interesul tinerelor pentru oportunități de carieră și să consolideze comunitatea locală a profesionistelor prin transfer de experiență și comunicare. Evenimentul este dedicat profesionistelor IT, tinerelor care studiază specialități IT sau intenționează să o facă în viitorul apropiat.

Întrucît ne propunem să recunoaștem și să aducem în prim-plan adevărate modele pentru tânăra generație și pentru că Dvs., cei care le sunteți alături zi de zi și le-ați urmărit parcursul de carieră, le cunoașteți cel mai bine, Vă rugăm să ne susțineți prin nominalizarea candidaturilor pentru Ceremonia „Women in ICT”.

Prezentarea propunerilor pentru Ceremonia de apreciere „Women in ICT” poate fi efectuată până la data de 21 octombrie, prin transmiterea la adresa de email [email protected] a următoarei informații:

  1. Nume/prenume
  2. Companie / Instituție
  3. Contactele persoanei nominalizate: telefon, mail
  4. Merite, performanțe (de ce considerați că trebuie să fie nominalizată)
  5. Care este titlul pe care i l-ați acorda? (titlul urmează să fie în engleză)

Vor fi luate în considerație doar candidaturile care nu au fost nomininalizate anterior în cadrul Ceremoniei de Apreciere și Recunoaștere „Women in ICT”.

Evenimentul „Women in ICT” este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC, cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill”. Parteneri media: Agora, Diez, Locals, Unimedia.

Pentru mai multe detalii sau precizări, nu ezitați să o contactați pe Viorica Bordei, Manager de Programe, Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC la adresa de e-mail [email protected].

 Autoare: Elena Plămădeală

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente