(foto) O moldoveancă a lansat o carte în Marea Britanie. Vezi cine au fost invitații la eveniment

img_1299

MAD-Aid, organizația de caritate din Marea Britanie condusă de basarabeanca Victoria Dunford, a organizat cel de al 5-lea eveniment de caritate. Gala care a marcat aniversarea MAD-Aid de 5 ani, a întrunit 70 de oaspeți dintre care peste 40 persoane au fost moldoveni din toate colțurile Regatului Unit.

Evenimentul a fost sponsorizat de echipa TAX Ace si Ocavia Limited, companii conduse de Iurie Bivol, moldoveanul care este și parte a bordului non-executiv a organizației MAD-Aid.

Oaspeții evenimentului au fost încântați și surprinși de profesionalismul și talentul artiștilor moldoveni: Iurie Sula, violonist, compozitor, câștigător al numeroaselor concursuri internaționale; Elena Sava, solist și Ecaterina Cârlan, dansatoare. Acești tineri ingenioși și talentați au demonstrat că Moldova are talente frumoase.

Evenimentul a acumulat peste 2500 de lire sterline, o sumă care va fi folosită pentru întreținerea Centrului „Phoenix” pentru copii cu dizabilități din Republica Moldova.

1
provincial.md

Totodată, în cadrul evenimentului Victoria Dunford a reușit să prezinte prima sa carte, “Get MAD”, fiind la prima ediție. La licitație cartea s-a vândut cu 250 de lire sterline, după o „luptă” între Vadim Turcanu, antreprenor, autor în Marea Britanie și Vilen Murzac, Charge d`affaires a Ambasadei Republicii Moldova în Londra. Cel care a cumpărat cartea a fost Vadim și a dăruit-o misiunii diplomatice.

2
provincial.md

„Get MAD” este o carte despre cum injustiția și incapacitățile instituționale au făcut-o pe Victoria să transforme repulsia și nedreptatea într-o organizație care demonstrează permanent că împotriva tuturor paradigmelor se poate.

3
provincial.md

Cartea poate fi procurată aici ori direct prin organizația MAD-Aid.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente