/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Vlad Plahotniuc precizează, „a patra oară”, că nu pretinde la funcția de Premier

missing
18 octombrie 2017, ora 09:36

Partidul Democrat din Moldova a venit cu o reacție la acest scenariu privind posibila înlocuire din funcție a prim-ministrului Pavel Filip cu Vlad Plahotniuc.

Democrații susțin că, „președintele PDM, Vlad Plahotniuc, precizează pentru a patra oară în acest an că actualul Guvern, condus de premierul Pavel Filip, își va duce mandatul până la capăt și nu există nicio intenție de schimbare a acestuia din funcție și nicio intenție a liderului PDM de a ocupa această funcție”, se menționează într-un comunicat de presă remis de PD.

În mesajul remis se menționează că, președintele PDM, Vlad Plahotniuc, împreună cu întreaga conducere a partidului își exprimă satisfacția față de activitatea prim-ministrului și îi acordă toată susținerea politică lui și echipei de miniștri, pe care îi va sprijini activ în îndeplinirea cu succes a programului de guvernare.

Calificăm informațiile false apărute din nou în spațiul public pe aceste subiect ca fiind minciuni lansate de câteva personaje toxice, care se ascund în spatele activității politice sau jurnalistice pentru a manipula opinia publică. Această informație falsă a mai fost vehiculată de patru ori în acest an și de fiecare dată a fost infirmată de PDM atât prin comunicări publice, cât și prin acțiunile sale”, se mai adaugă în mesajul remis.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram