/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Un om de afaceri din Briceni, reținut de CNA. Ar fi încercat să corupă un inspector fiscal cu 10.000 de lei

18 octombrie 2017, ora 09:42

Potrivit materialelor cauzei, administratorul întreprinderii, supuse controlului, ar fi încercat să-l convingă pe inspector să renunţe la procesul-verbal cu privire la constatarea încălcărilor, propunându-i 10.000 de lei. Deși angajatul SFS a refuzat recompensa, acesta ar fi aruncat banii sub biroul inspectorului, părăsind locul faptei.

Incidentul a fost raportat la DGT Nord a CNA, iar ofiţerii Centrului au iniţiat în acest caz o urmărire penală în temeiul art. 325 – corupere activă. În urma documentării, omul de afaceri a fost reţinut, iar dacă va fi găsit vinovat, el riscă închisoare pe un termen de până la 6 ani cu amendă în mărime de la 2000 la 4000 unităţi convenţionale.

Cauza se află în gestiunea Direcţiei generale teritoriale Nord a CNA, urmărirea penală desfăşurându-se sub conducerea Procuraturii Anticorupţie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram