Recomandări #diez. Evenimente pentru 18 octombrie, o zi ruginie de toamnă

Favim.com-girl-redhead-river-trees-wood-308459
Foto: favim.com

Nu știi unde îți poți petrece ziua de miercuri? Echipa #diez vine cu o serie de recomandări arămii cu miros de toamnă. Nu ezita să participi la cele mai frumoase și inspirate evenimente din 18 octombrie.

# Lansarea cărții „Tandem”

Fotografia postată de Corina Bezdîga.

Autoarea nu mai vrea să aștepte, vrea să împart cu voi, filă cu filă, fiecare cuvânt care a ales să stea în locul în care l-a pus și este fercit că acasă îi sunt paginile Tandem! Miercuri, 18 octombrie, ora 18-00, sunteți așteptați cu drag la Biblioteca Hașdeu, ca să dăm cortina la o parte și să descoperim coperta cărții, care este încă o surpriză, cât și fiecare pagină care vrea să fie răsfoită. Informații adiționale găsiți pe facebook.

# Cum să îți construiești o carieră în IT!

Fotografia postată de STEP It Academy Moldova.

Master-class gratuit „Cum să îți construiești o carieră în IT!” 18 octombrie, ora 18:00. Toți doritorii sunt invitați de la 15 până la 55 ani la master-class gratuit „Cum să îți construiești o carieră în IT!”. Vă tot gândiți să schimbați domeniul profesional de activitate? Căutați un loc de muncă flexibil, fără a fi legat de birou? Sau, poate, ești student și cauți posibilități de a obține un loc de muncă bine plătit, imediat după finisarea studiilor? Informații adiționale găsești pe facebook.

# Seara poeziei de toamnă

Fotografia postată de Mihaela Vicol.

Vrei să petreci o seară faină? Ie-ți prietenii, câteva poezii și vino să savurezi serile de toamnă. P.S Creațiile cele mai faine vor fi premiate. Găsește detalii ce țin de eveniment pe pagina de facebook.

# Performance-uri despre Corupție

Fotografia postată de akzente.md.

În cadrul Zilei Internaționale împotriva Corupției, performance-urile „Convingerea Interioară” și „Restaurantul Ucraina” au loc în orașele Kiev, Harkov, Lvov și Chișinău. Evenimentul începe la ora 18:30 la Teatrul „Ginta Latină”. Detalii adiționale găsești pe facebook. 

# Marș prevenirea Traficului de ființe umane

Fotografia postată de Chi Alpha Moldova.

Evenimentul vine să amintească chișinăuenilor că Moldova încă se confruntă cu teroarea traficului de ființe umane. Evenimentul va avea loc pe str. Mateevici 31 și va începe la ora 16:oo. Detalii vezi pe pagina de facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente