12:54:44 25.04.2024
Stiri

Renato Usatîi, despre ultimele declarații ale lui Vlad Plahotniuc: „Încearcă să reducă antiratingul din contul declarațiilor care ar trebui să le placă cetățenilor”

Politică 17.10.2017 16:53 Vizualizări2018 Autor: Ziarul National
Renato Usatîi, despre ultimele declarații ale lui Vlad Plahotniuc: „Încearcă să reducă antiratingul din contul declarațiilor care ar trebui să le placă cetățenilor”


Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, consideră că inițiativele enunțate astăzi de Vlad Plahotniuc ar fi total populiste, iar prin acestea ar încerca să-și reducă antiratingul din sondaje. Despre aceasta Usatîi a anunțat pe pagina sa de facebook.

„Plahotniuc încearcă să reducă antiratingul din contul declarațiilor care ar trebui să le placă cetățenilor. În cadrul unui briefing organizat marți, el a spus că va opri optimizarea școlilor, proces care, de fapt, a fost inițiat ca urmare a votării în Parlament cu participarea Partidului Democrat.

De asemenea, Plahotniuc a interzis poliției să oprească mașinile, dacă șoferii nu au încălcat regulile circulației rutiere. Interesant este faptul că poliția şi acum nu are dreptul să-i oprească pe toți. Procedura este descrisă în legislaţie, dar polițiștii mereu inventează tot felul de operațiuni speciale, pentru a nu respecta această prevedere. În Moldova, poliția nu se supune legii, poliţia se supune doar lui Plahotniuc. Acest lucru este cunoscut. Domnul Vlad a spus să nu fie opriţi şoferii și acum ei vor respecta acest ordin”, mai spune primarul de Bălți.

În același context, Usatîi afirmă cu ironie că „iată un model de democrație din partea partidului care dorește să introducă vectorul european în Constituție”.

„Plahotniuc a dat ordin să nu fie executată presiunea asupra şoferilor și şoferii nu sunt supuşi presiunii. El va ordona fabricarea un caz penal - și poliția va fabrica. Indiferent contra cui. Să fie persoana, că pentru el se va găsi un articol. El este atotputernic, iar pigmeii cu epoleţi îi salută cu mâna tremurândă la cozoroc”, a mai adăugat acesta.

Deocamdată, PD nu a venit cu o reacție la declarațiile făcute de Renato Usatîi.

De menționat că PD a propus astăzi să fie introdus un moratoriu în ceea ce privește închiderea școlilor. De asemenea, Vlad Plahotniuc a solicitat angajaților MAI să le ceară polițiștilor de patrulare să nu mai oprească fără motiv șoferii în trafic.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md