11:21:30 24.04.2024
Stiri

Răspunsul PAS la acuzațiile lui Vladimir Plahotniuc vizavi de închiderea școlilor „inițiată” de Maia Sandu: „Școlile se vor deschide când vor fi închiși corupții”

Politică 17.10.2017 12:22 Vizualizări4714 Autor: Ziarul National
Răspunsul PAS la acuzațiile lui Vladimir Plahotniuc vizavi de închiderea școlilor „inițiată” de Maia Sandu: „Școlile se vor deschide când vor fi închiși corupții” Unimedia


Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), condus de Maia Sandu, fostă ministră a Educației, consideră că liderul democraților, Vlad Plahotniuc, nu ar avea dreptul moral „de a vorbi” despre acest domeniu.

Comentariul vine după ce Vlad Plahotniuc a anunțat astăzi un moratoriu asupra închiderii școlilor în R. Moldova, proces care ar fi fost inițiat de Maia Sandu.

CITIȚI și Vlad Plahotniuc: „Dacă privește și Maia Sandu acest briefing, o anunț că am UZURPAT și astăzi atenția colegilor. O să aibă noi probe pentru JOACA de-a denunțurile politice”

„În politică pot fi multe opinii, dar un singur adevăr. Opinia vociferată astăzi de Vlad Plahotniuc îi aparține, dar adevărul este că o persoană care a devenit simbolul corupției, al injustiției, al sufocării statului, democrației și drepturilor omului nu are calitatea morală de a aprecia schimbări și reforme. Oricât de mult ar dori cel mai detestat cetățean să fure viitorul țării, nu va reuși. Omul care manipulează și dezinformează fără încetare nu are dreptul moral de a vorbi despre educație.
Cu regret, sistemul educațional are probleme grave, iar asta, mai ales, din cauza că țara a fost acaparată de o bandă de hoți care s-a ocupat de propriul interes și a sărăcit statul. Școlile se închid din cauza că oamenii pleacă dintr-o țară furată de corupți. Școlile se vor deschide când vor fi închiși corupții”, se arată într-un comentariu postat pe pagina oficială de Facebook a PAS.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md