/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Plahotniuc dă indicații: Polițiștii nu vor mai avea dreptul să oprească fără motiv șoferii

17 octombrie 2017, ora 12:23

„Am cerut în urmă cu ceva timp colegilor din Guvern să vină cu o analiză, și am aflat, că în cadrul procesului de reformă de acum câțiva ani, sute de polițiști, a căror atribuție reală era să patruleze și să asigure ordinea publică, s-au recalificat după bunul lor plac în agenți de poliție rutieră. S-a constatat, că în loc de 300 de agenți de poliție rutieră, astăzi avem peste o mie, și toți nu fac altceva decât să oprească mașini”, a declarat Vlad Plahotniuc

Președintele PD susține că poliția nu trebuie să oprească șoferii în cazul în care aceștia nu au comis încălcări: „La această etapă vă comunic doar că, polițiștii NU vor mai avea voie să oprească șoferii în trafic decât atunci, când ultimii încalcă legea sau când au loc acțiuni speciale pe linia combaterii consumului de alcool la volan și alte tipuri de acțiuni tematice pentru creșterea siguranței în trafic”.

În cadrul briefingului de presă, Vlad Plahotniuc a făcut și prima declarație de la denunțul depus de Maia Sandu împotriva sa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram