/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

PAS, despre declarațiile lui Plahotniuc: Nu are dreptul moral de a vorbi despre educație

missing
17 octombrie 2017, ora 12:39

În politică pot fi multe opinii, dar un singur adevăr. Opinia vociferată astăzi de Vlad Plahotniuc îi aparține, dar adevărul este că o persoană care a devenit simbolul corupției, al injustiției, al sufocării statului, democrației și drepturilor omului nu are calitatea morală de a aprecia schimbări și reforme. Oricât de mult ar dori cel mai detestat cetățean să fure viitorul țării, nu va reuși. Omul care manipulează și dezinformează fără încetare nu are dreptul moral de a vorbi despre educație”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a partidului.

PAS menționează că sistemul educațional are probleme grave, dar acest fapt, susține partidul, este din cauza că „țara a fost acaparată de o bandă de hoți care s-a ocupat de propriul interes și a sărăcit statul. Școlile se închid din cauza că oamenii pleacă dintr-o țară furată de corupți. Școlile se vor deschide când vor fi închiși corupții”, se arată în postarea partidului.

Plahotniuc a declarat astăzi în cadrul briefingului săptămânal al partidului că școlile nu vor mai fi închise, și reforma educației va fi stopată, iar Guvernul va găsi soluții pentru problemele din sistem.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram