/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Plahotniuc îi răspunde Maiei Sandu: „O să aibă noi probe pentru joaca de-a denunțurile politice”

missing
17 octombrie 2017, ora 11:51

„Dacă acum ne privește și Maia Sandu, o anunț că am uzurpat și astăzi atenția colegilor în ședința de la partid, deci, dumneaei o să aibă noi probe pentru joaca de-a denunțurile politice”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Președintele PAS a depus un denunț împotriva liderului PD Vlad Plahotniuc la 21 septembrie. Maia Sandu susține că Vlad Plahotniuc este vinovat de uzurparea puterii în stat și invoacă anticiparea de către acesta, în repetate rânduri, a unor decizii guvernamentale pe care, crede ea, Plahotniuc le-ar fi impus instituțiilor statului. Democratul a refuzat să comenteze acuzațiile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram