Alicia Vikander şi Michael Fassbender s-au cunoscut în decembrie 2014 în timpul filmărilor la "The Light Between Oceans". "Ne-am cunoscut la Festivalul de la Toronto, pe ringul de dans la o petrecere. Am crezut că sunt un mare dansator până când a început ea să danseze şi mi-a demonstrat contrariul. Atunci, mi-am dat seama că aveam două picioare stângi", s-a confesat Fassbender. 

Alicia Vikander, născută pe 3 octombrie 1988, în Göteborg (Suedia), şi-a început cariera în 2002, jucând în în scurtmetraje şi seriale suedeze. Între filmele în care s-a remarcat se numără ”The Man from U.N.C.L.E.” şi ”Ex Machina”, lansate în 2015. A urmat pelicula ”The Light Between Oceans”.

Actriţa a fost premiată cu Oscar la categoria ”cea mai bună actriţă în rol secundar”, pentru rolul din ”Daneza/ The Danish Girl”.

Michael Fassbender, născut pe 2 aprilie 1977, este un actor germano-irlandez de teatru şi film, considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai versatili ai generaţiei sale, a cărui carieră include roluri atât în filme independente, cât şi în producţii cinematografice realizate cu bugete impresionante. S-a remarcat mai întâi în televiziune, în miniseria ”Band of Brothers”, produsă de HBO, şi în serialul fantasy ”Hex”. A făcut apoi o tranziţie spectaculoasă spre merele ecran şi a impresionat în filme precum ”Hunger” - pentru care a câştigat un premiu BIFA - ”Fish Tank”, ”Inglorious Basterds”, ”Jane Eyre”, ”A Dangerous Method”, ”Prometheus”, ”Frank”, ”Shame” - pentru care a fost recompensat cu Copa Volpi la Veneţia -, franciza cu super-eroi ”X-Men” şi ”12 Years a Slave” - pentru care a fost nominalizat la Oscar, Globul de Aur şi BAFTA. A fost din nou nominalizat la aceste trofee prestigioase pentru rolul interpretat în filmul ”Steve Jobs”.

Starul germano-irlandez a jucat în 2016 în două filme alături de actriţa franceză Marion Cotillard - ”Macbeth” şi ”Assassin's Creed” şi poate fi văzut de anul acesta pe marile ecrane într-un nou film din franciza ”Allien”, intitulat ”Alien: Covenant”.