/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Alexei Alexeev, şoferul reţinut după protestul din 17 septembrie, a primit 30 de zile de arest la domiciliu

missing
16 octombrie 2017, ora 18:39

De când a fost reținut, Alexei Alexeev susține că și-a pierdut locul de muncă, iar acum nu are cu ce să-și întrețină familia.

Pe mine m-au impus să sun polițiștii, cu ce ocazie, că eu nu mai am bani. De unde să iau eu bani ca să sun polițiștii. V-ați pierdut și locul de muncă ? Da. Deja o lună jumătate nu mai am unde munci”, susține acuzatul Alexei Alexeev.

Probabil că instanța nu a apreciat în măsura cuvenită greutatea probelor prezentate de apărare. Dumnealui, deși deține asupra sa buletinul României, nu s-a eschivat de la urmărirea penală nu a părăsit hotarele Republicii Moldova”, adaugă avocatul Iulian Rusanovschi.

Procurorul consideră, însă, că decizia instanței este justificată. „Consider că este necesar și este absolut justificată această măsură”, a menționat Nadejda Balbalat.

Alexei Alexeev a fost reținut la 18 septembrie. El este suspectat că ar fi intrat cu microbuzul in mulțime și că ar fi atins câțiva polițiști. El riscă de la 4 la 8 ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram