Guardiola a uitat de Messi; Pe cine vede drept cel mai bun fotbalist din Europa

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Înaintea meciului cu Napoli, din UEFA Champions League, Pep Guardiola și-a lăudat încă o dată jucătorii, remarcând din nou evoluția lor foarte bună din meciul câștigat sâmbătă, cu 7-2, în Premier League.

Totodată, managerul lui Manchester City l-a elogiat și pe Kevin de Bruyne, jucător pe care îl consideră, în acest moment, cel mai bun jucător din Europa.

”De Bruyne este cel mai bun jucător din Europa acum. Mi-ar plăcea să-l ajut să ajungă să-și atingă potențialul maxim”, a spus Guardiola în conferința de presă de înaintea meciului cu Napoli, lăsând de înțeles că o eventuală reuniune a sa cu Lionel Messi la Manchester City este puțin probabilă.

Belgianul este într-o formă excelentă în acest sezon – a marcat de două ori și a reușit șase assist-uri în cele zece meciuri jucate în Premier League și Liga Campionilor.

”Sâmbătă a avut loc cea mai bună evoluție a noastră. Mâine este un alt meci, într-o altă competiție pe care ne concentrăm. Trebuie să ne adaptăm pentru Napoli, au un stil de joc diferit de ceea ce vedem în Premier League. Napoli face foarte multe lucruri în timpul unui meci și pe toate le face perfect. Dar noi tot timpul putem juca și mai bine. Dacă ne gândim că am ajuns la cel mai înalt nivel, atunci totul s-a terminat”, a spus Guardiola și referitor la partida de marți, din grupa F a UEFA Champions League.

Cu o zi înaintea partidei dintre liderul din Premier League și liderul din Serie A, managerul catalan a vorbit și despre situația lui Sergio Aguero, lăsând de înțeles că argentinianul ar putea reveni în curând pe teren.

”Sergio Aguero este mult, mult mai bine. Ieri s-a antrenat uimitor”, a dezvăluit Guardiola, la o săptămână după ce ”Kun” s-a întors pe terenul de antrenament.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...