/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Camioanele cu deșeuri vor ocoli mai multe sate în drumul lor spre poligonul din Ţânţăreni

missing
16 octombrie 2017, ora 16:07

În Nota informativă a proiectului ministerul spune că camioanele vor circula pe drumul public regional G 106.1 G 106 – G 112. Acesta urmează a fi reparat, iar mijloacele financiare necesare vor fi alocate din fondul rutier prin redistribuirea mijloacelor pe anul 2017.

Proiectul prevede desemnarea Î. S. „Administrația de Stat a Drumurilor” în calitate de Beneficiar al lucrărilor de proiectare și de reparație a drumului public regional G 106.1 G 106 – G 112, deoarece aceasta este o întreprindere specializată în gestionarea, întreținerea, reparația, modernizarea, dezvoltarea drumurilor publice naționale.

Totodată, potrivit notei informative a proiectului, ministerul solicită ca în scopul urgentării soluționării problemelor de evacuare a deșeurilor menajere din mun. Chișinău se propune de a desfășura achizițiile necesare pentru elaborarea documentației de proiect și executarea lucrărilor de reparație a drumului public regional
prin negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare.

Astfel, ministerul propune să elimine procedura de achiziții publice și să negocieze direct cu agenți economici disponibili, specializați în domeniu, cu capacități necesare pentru prestarea serviciilor și executarea lucrărilor calitativ, în termeni restrânși și la costuri proxime celor estimative normative.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram