10 milioane de dolari pentru orice informație care conduce la destituirea lui Trump

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fondatorul revistei Hustler, Larry Flynt, oferă 10 milioane de dolari pentru secretele lui Trump atâta timp cât informațiile pot duce la demiterea președintelui, scrie The Telegraph.

„Nu mă aştept că prietenii miliardari ai lui Trump să îl denunţe dar sunt încrezător că există mulţi oameni care ştiu lucruri şi pentru care 10 milioane de dolari reprezintă bani mulţi”, scrie Larry Flynt, care a cumpărat o pagină de publicitate în Washington Post.

Larry Flynt pune sub semnul întrebării legitimitatea alegerii lui Donald Trump, invocând o posibilă înţelegere ascunsă cu Rusia şi sabotarea acordului de la Paris privind climatul.

„Dar ce e mai îngrijorător este că înainte de apocalipsa care ar rezulta din schimbările climatice Trump ar putea declanşa un război nuclear mondial”, spune acesta, referindu-se la Coreea de Nord.

„O destituire ar crea o situaţie haotică şi controversată dar alternativă – încă trei ani de disfuncţie destabilizatoare – e mai rea”, a adăugat Larry Flynt.

Anunţul indică o adresa de e-mail şi un număr special de telefon, deschis de luni până vineri, între orele 08,30 – 18,00, timp de două săptămâni.

Nu este prima dată când Flynt încearcă să obțină informații compromițătoare despre Trump. În timpul campaniei prezidențiale de anul trecut, fondatorul Hustler a oferit peste 1 milion de dolari oricărei persoane care ar fi putut să prezinte înregistrări video sau audio compromițătoare cu Donald Trump.

Oferta lui a venit la câteva zile după publicarea unei înregistrări video din 2005 în care Trump se laudă cu un comportament ce descrie o hărţuire sexuală, în cuvinte extrem de vulgare şi obscene.

Flynt a oferit, de asemenea, o recompensă similară în 1998, în timpul procesului de demitere a fostului președinte Bill Clinton și a acordat un premiu de 1 milion de dolari pentru detalii privind declarațiile fiscale ale lui Mitt Romney la alegerile din 2012 ale SUA.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...