(DOC) Conferință luxoasă la CEC: Comisia cheltuiește din visteria ţării peste jumătate de milion de lei pentru un eveniment aniversar

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Comisia Electorală Centrală (CEC) marchează în acest an 20 de ani de activitate permanentă, ocazie cu care va cheltui peste jumătate de milion de lei din visteria ţării.

Conform planului de achiziții pentru anul 2017, CEC a prevăzut peste 517 mii de lei pentru organizarea conferinței de 20 ani de activitate, iar la 16 octombrie curent, Comisia va organiza și o festivitate cu această ocazie.

Potrivit planului, banii vor fi cheltuiți pentru servicii hoteliere – 221,6 mii lei, servicii de deservire a delegației – 78,1 mii lei, activități culturale și suvenire – 64,7 mii lei, articole de cancelarie și pauză de cafea – 82,2 mii lei. De asemena, pentru servicii de locațiune a sălii se vor cheltui 44,3 mii lei, iar pentru servicii transport – 26,9 mii lei.

Astfel, în total, CEC va cheltui din visteria ţării peste jumătate de milion de lei, pentru conferinţă.

De menționat că, fostul președinte al Comisiei Electoral Centrale a fost decorat cu „Diploma de Onoare a Parlamentului Republicii Moldova” de către Andrian Candu. Această distincție a fost oferită cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înființarea CEC. Distincții au primit şi alți trei angajați ai CEC. Este vorba de Natalia Iuraș, Ludmila Lupașco și Cristina Cheleș.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...