Maratonul utilizatorilor: Eveniment inedit la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În contextul aniversării a 140 ani de la inaugurare, Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”, susţinută de Fondul de Dezvoltare a Bibliotecii Moderne a Programului Novateca: The Global Libraries din Moldova, organizează la nivel regional marți, 17 octombrie 2017, începând cu ora 10:00 „Maratonul Utilizatorilor”, în cadrul căruia se vor întruni utilizatori din filialele Bibliotecii.

La eveniment se vor regăsi utilizatori din filialele Bibliotecii, din suburbiile municipiului Chişinău: Vatra, Stăuceni, Condriţa, Cricova, Băcioi, Codru și Bibliotecile Publice din raioanele: Criuleni, Ialoveni, Dubăsari, Orhei, Strășeni, Hâncești, Nisporeni.

Evenimentul va servi drept platformă de instruire și interacțiune între bibliotecari și utilizatori pentru a-i încuraja să fie pro-activi în susținerea bibliotecilor publice prin abilităţile şi competenţele de care dispun, prim promovarea inovaţiei şi a spiritului lor creativ.

La „Maratonul Utilizatorilor” vor participa 60 de persoane care, pe parcursul zilei, vor fi antrenaţi în diverse forme de interacțiune, instruiri și demonstrații: brainstorming, laborator inovativ, discuții, experimente, jocuri.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...