(VIDEO) Muzicianul torturat și violat în Coreea de Nord îl imploră pe Trump: „Bomba nucleară…”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Robert Park, un activist și muzician american de origine sud-coreeană, care a fost sechestrat 43 de zile de autoritățile de la Phenian, timp în care a fost torturat și chiar violat, i-a trimis o scrisoare emoționantă președintelui Donald Trump.

Robert Park îl imploră pe Trump să nu trimită o bombă nucleară în Coreea de Nord din cauza milioanelor de vieți nevinovate care ar fi distruse într-un război care nu le aparține, informează The Independent.

Robert Park, un susținător acerb al reunificării statului coreean, a călătorit la Phenian în decembrie 2009 pentru a scoate în evidență abuzurile regimului comunist dar a fost sechestrat 43 de zile, timp în care a fost torturat, drogat și chiar abuzat sexual.

În ciuda experienței traumatice, americanul îi cere lui Trump să nu bombardeze națiunea izolată din Asia de sud-est deoarece oamenii de rând „au îndurat și s-au sacrificat deja prea mult” sub regimul lui Kim Jong Un, potrivit realitatea.net.

Într-o scrisoare deschisă către liderului de la Casa Albă, publicată de South China Morning Post Robert Park solicită o rezolvare pașnică a crizei rachetelor nucleare, soluția pe care o promovează fiind aceea de a- ajuta pe oponenții regimului dictatorial să-l dea jos pe liderul suprem.

Robert Park, născut în California în 1981, și-a făcut debutul și în muzică în ultimii ani, piesele sale având de asemenea mesaje pacifiste:


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...