/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

PAS anunță că va merge într-un bloc electoral cu PPDA la Alegerile Parlamentare de anul viitor

16 octombrie 2017, ora 11:50

PAS, decis să meargă într-un bloc electoral cu PPDA la alegerile parlamentare din 2018. Anunțul a fost făcut public astăzi pe pagina de Facebook a PAS. „Ca urmare a mai multor solicitări din partea reprezentanților presei, PAS vine cu o precizare: la ședința din 7 octombrie 2017, Consiliul Politic Național al PAS a reconfirmat disponibilitatea formațiunii noastre de a participa la următoarele alegeri parlamentare împreună cu PPDA. Am informat partenerii noștri despre faptul că suntem gata să participăm pe o listă comună”.

Cei de la Partidul Acțiune și Solidaritate susțin că mecanismul concret de formare a listei urmează a fi stabilit mai aproape de scrutin. „Am propus, de asemenea, să formăm o comisie comună de selectare a candidaților, cu participarea reprezentanților din societatea civilă, pentru a ne asigura că în listă vor fi incluși cei mai potriviți și integri candidați. Avem toată încrederea că vom construi un parteneriat eficient, având la bază cooperarea, onestitatea și buna înțelegere dintre ambele partide.”

PAS adaugă că are convingerea „că doar prin unitatea forțelor proeuropene autentice poate fi dărâmat regimul Plahotniuc-Dodon și readusă Moldova pe calea normalității”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram