(VIDEO) Cum blochezi pe cineva pe WhatsApp în două feluri

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Aplicația WhatsApp stă foarte bine la capitolul număr de utilizatori, iar acest detaliu se datorează actualizărilor constante și faptului că este foarte simplu de folosit. În același timp, rareori își dezamăgește utilizatorii prin căderi de serviciu sau alte tipuri de probleme. Prin natura modului în care funcționează, s-ar putea însă să ai o problemă cu WhatsApp.

Cineva nu are nevoie decât de numărul tău de telefon pentru a te aborda pe WhatsApp. Nu trebuie să-ți ceară prietenia ca pe Messenger și, în orice moment, te poate agasa cu mesaje nedorite. Mai mult decât atât, diverse companii au început să folosească WhatsApp pentru a te stresa cu mesaje promoționale, oferte și diverse campanii de promovare.

Pentru toate acestea, există însă o soluție destul de simplă. Nu trebuie decât să înveți cum blochezi pe cineva pe WhatsApp pentru a scăpa de toate sursele de stres aferente platformei. În doar câteva minute, vei ajunge să primește în mod exclusiv doar mesaje de la oameni dragi cu care vrei să porți un dialog.

Pentru a bloca pe cineva pe WhatsApp, după ce ai intrat în aplicație, caută o conversație cu persoana respectivă. Eventual, caută individul care te deranjează după nume în lista de contacte. Fă un tap pe el ca și cum ai iniția un dialog și atinge-i numele din partea de sus a ecranului. Din meniul de opțiuni disponibile, alege Blocați contactul. Vei primi un avertisment după ce activezi respectiva funcție, exprimăți acordul dacă nu mai vrei să fii niciodată contactat de acea persoană. Același buton se schimbă în Deblocați contactul, dacă ai ales o persoană din agendă pe care ai blocat-o în prealabil.

Dacă vrei să blochezi rapid mai multe persoane sau să le deblochezi, există o soluție mai simplă. Fă un tap în dreapta jos pe profilul tău și intră la Cont, secțiunea Confidențialitate. Apasă pe Blocat și atinge butonul Adăugați. Atinge contactele din agendă care te supără și apasă din nou pe Adăugați pentru a mai introduce pe altcineva în listă. Dacă ai greșit, fă un gest de swipe de la dreapta la stânga pe numele persoanelor cu care vrei să iei din nou legătura.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...