CM 2018: S-au stabilit capii de serie la barajul european. Dueluri tari pentru ultimele 4 locuri

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Selecţionata Italiei, cvadruplă campioană a lumii, va fi cap de serie în barajul european pentru Cupa Mondială de fotbal din 2018, alături de Elveţia, Danemarca şi Croaţia, conform clasamentului FIFA dat publicităţii luni.

Cei patru capi de serie vor înfrunta în luna noiembrie, în meciuri tur-retur, reprezentativele Irlandei de Nord, Suediei, Irlandei şi Greciei.

Danemarca, echipă care a remizat pe teren propriu cu România (1-1), pe 8 octombrie, s-a clasat pe locul secund în Grupa E, cu 20 puncte, la cinci puncte în spatele liderului Polonia, calificată direct la turneul final de anul viitor. Tricolorii au ocupat poziţia a patra, cu 13 puncte, fiind devansaţi de Muntenegru (16 puncte).

Tragerea la sorţi a meciurilor de baraj va avea loc marţi la sediul FIFA de la Zurich şi va fi efectuată de prezentatoarea tv mexicană Vanessa Huppenkothen alături de fostul internaţional spaniol Fernando Hierro.

Partidele din cadrul barajului pentru calificarea la Cupa Mondială 2018 se vor disputa pe 9 noiembrie (turul) şi 14 noiembrie (returul).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...