Amendat cu 200 de mii de euro pentru că a luat 2 galbene în doar 2 minute

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Managerul echipei West Ham United, Slaven Bilici, l-a amendat pe Andy Caroll cu salariul pe două săptămâni, reprezentând suma de 180.000 de lire sterline (aproximativ 200.000 de euro), după ce atacantul a primit două cartonaşe galbene în două minute, fiind eliminat, în meciul de sâmbătă, din deplasare, cu Burnley, din etapa a opta a Premier League.

Caroll, 28 de ani, a primit primul galben în minutul 25, pentru un atac cu braţul ridicat, la un duel aerian cu James Tarkowski. După 99 de secunde, conform The Guardian, Andy Caroll a avut un duel asemănător cu Ben Mee, dar a lovit mult mai periculos, cu braţul în gâtul adversarului. Jucătorul de la West Ham ar fi putut primi direct cartonaşul roşu pentru acest al doilea fault, însă arbitrul i-a arătat al doilea galben şi l-a eliminat. 

West Ham conducea cu 1-0 la Burnley din minutul 19 şi putea obţine primul succes în deplasare în acest sezon. Profitând până la urmă de avantajul jucătorului în plus, Burnley a egalat în minutul 85, iar meciul s-a terminat 1-1.

 Bilici a fost foarte dezamăgit de gestul fotbalistului său.

„Un jucător cu experienţa lui Andy Caroll nu poate face aşa ceva. A fost o puternică lovitură pentru noi. Sunt foarte dezamăgit şi furios în acelaşi timp. Şi nu pe decizia arbitrului. Faultul de la primul cartonaş se poate întâmpla, dar nu poţi să faci acelaşi lucru peste două minute. A fost o decizie incredibil de greşită, nu putea să ajungă mingea”, a declarat Bilici.

După opt etape, West Ham este pe locul 15 în clasament, cu opt puncte, iar Burnley pe locul 7, cu 13 puncte. O victorie sâmbătă i-ar fi dus pe „ciocănari” în prima jumătate a clasamentului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...