A găsit biletul câștigător la loto într-o cămașă veche cu două zile înainte să expire premiul

Un american de 68 de ani din New Jersey a câştigat 24,1 milioane de dolari după ce a găsit în buzunarul unei cămăși vechi biletul de loterie câștigător cu doar două zile înainte ca premiul să expire, informează CNN.

În urmă cu mai bine de un an Jimmie Smith a cumpărat un bilet la New York Lotto. Pe acesta erau trecute numerele câștigătoare la extragerea din 25 mai 2016 – 05, 12, 13, 22, 25, 35, însă bărbatul a uitat de bilet.

Mi-am zis mereu că o să le verific atunci când o să am timp”, le-a declarat bărbatul din New Jersey celor de la CNN despre biletele de loterie uitate prin diverse haine.

Acesta a ajuns să facă acest lucru cu doar două zile înainte ca premiul de 24,1 milioane de dolari pe care l-a câștigat cu unul dintre acestea să expire.

Potrivit sursei citate, comisia pentru jocuri de noroc din New York știa unde a fost vândut biletul câștigător, dar nu știa cine a cumpărat biletul.

“Rugăm jucătorii să își verifice buzunarele și celelalte locuri pe unde păstrează biletele. Dacă aveți acest bilet câștigător așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem”, au scris reprezentanții comisiei pe Twitter în încercarea de a găsi câștigătorul.

Smith a citit în presă despre demersurile loteriei și a început să caute prin biletele vechi, reușind să găsească tichetul câștigător într-o cămașă veche pe 23 mai 2017, cu doar două zile înainte ca premiul să expire.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.