/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Moldoveanul Boris Sava a devenit campion mondial la lupte libere printre veterani

16 octombrie 2017, ora 10:14

El a obținut 4 victorii în orașul Plovdiv: 10-0 cu Istvan Kleber (Ungaria), 4-0 cu Mohammadreza Ahmad Jafarloo (Iran), 2-0 cu Saidmagomed Masiev (Rusia), iar în finală a fost învins reprezentantul gazdelor, Ivan Nikolov Conov, cu 4-0.

La 100 kg, Divizia E, cu medalie de bronz s-a ales Victor Graur. El a trecut în sferturi de suedezul Ari Ensio Markkola, cu 6-0, iar în semifinale a fost învins de americanul Daniel Boone Studenic, cu 1-2. În meciul pentru medalia de bronz, Graur a trecut de Battur Badamgarav (Mongolia), cu 4-1.

Victor Graur a participat și în concursul de lupte greco-romane, unde s-a ales de asemenea cu medalia de bronz în categoria E. În calificări a fost învins de viitorul campion, polonezul Miroslaw Wieczorkiewicz, dar în meciul pentru medalia de bronz a trecut de rusul Iurii Diukov, cu 3-1.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram