/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Vine barza în familia lui Lionel Messi. Starul de la FC Barcelona va fi tată pentru a treia oară

missing
16 octombrie 2017, ora 10:26

“Familie de 5” a scris Antonella pe contul său Instagram, alături de o fotografie în care apare alături de soțul ei și de cei doi copii, Thiago (4 ani) și Mateo (2 ani), toți ținând mâinile pe burtica viitoarei mămici.

Amândoi originari din Rosario (Argentina), Lionel Messi (30 ani) și Antonella Rocuzzo (29 ani) s-au cunoscut în 1996, însă legătura lor a început zece ani mai târziu. Cei doi copii ai lor s-au născut la Barcelona, unde cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a sosit în adolescență, la centrul de formare al clubului catalan, fiind ulterior promovat la prima echipă, în 2004.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram