Barcelona vrea să readucă pe Camp Nou un mare star, vândut la Bayern

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Philippe Coutinho, în cazul în care anunțatul transfer al brazilianului de la Liverpool va pica și în iarnă. Thiago Alcantara, mijlocașul lui Bayern Munchen, este aproape de o revenire pe Camp Nou, anunță Don Balon.

Alcantara i-a fost oferit grupării blaugrana și se pare că Bayern Munchen a ținut cont și de dorința mijlocașului de 26 de ani de a reveni în Spania, acolo unde a jucat pentru Barcelona, în perioada 2009-2013.

Thiago va deveni astfel succesorul lui Andres Iniesta, care, chiar dacă și-a prelungit recent contractul cu liderul din Spania, a ajuns la 33 de ani, și Valverde îl va folosi doar în cele mai importante meciuri ale sezonului.

”Noul contract al lui Iniesta? E un lucru superb. Andres merită o statuie pe Camp Nou. Face parte din istoria clubului”, a comentat Alcantara.

Barcelona se bazează pe faptul că Alcantara ar fi atras să joace din nou alături de fratele său, Rafinha, care evoluează pentru echipa mare a catalanilor din 2011.

Alcantara a ajuns la Bayern la cererea lui Pep Guardiola, iar campioana din Bundesliga a plătit, în 2013, 25 de milioane de euro pentru internaționalul cu 23 de selecții și un gol pentru ”Furia Roja”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...