(VIDEO) Inter învinge Milan într-un meci dramatic, decis în prelungiri

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Internazionale Milano a învins, duminică, scor 3-2, pe AC Milan, în „Derby della Madonnina”, disputat în etapa a opta a campionatului Italiei.

A fost o seară magică pentru Mauro Icardi! Căpitanul lui Inter a reuşit un hattrick şi a fost din nou decisiv în Derby della Madonnina! Internazionale s-a impus cu 3-2 şi continuă lupta de urmărire a lui Napoli.

Primul gol s-a marcat în minutul 28, când Icardi a finalizat excelent centrarea lui Candreva şi a stabilit scorul primei reprize. De la cabine, trupa lui Montella a ieşit mult mai montată, iar Suso restabileşte egalitatea. N-a durat însă mult, căci Icardi profită din nou de erorile din defensiva rivalilor de la Milan şi marchează pentru 2-1.

Bonaventura, în minutul 81, îl învinge pe Handanovic, iar derby-ul părea că se lasă cu o remiză. Numai că Rodriguez face un penalty incredibil în ultimul minut de joc, iar Icardi transformă şi aduce victoria Interului.

În urma acestui rezultat, Inter urcă pe locul 2, cu 22 de puncte, la 2 în spatele liderului Napoli. Milan a înregistrat a 3-a înfrângere consecutivă și cade pe locul 10, cu 12 puncte.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...