(foto) 10 invenții de care nu ai auzit, dar care sunt extrem de utile în viața de zi cu zi

mm

În jurul nostru există deja o mulțime de invenții care ne fac viața mult mai ușoară. Ne-am obișnuit atât de mult cu ele încât nici nu le mai remarcăm atunci când le folosim.

Există însă numeroase alte mici invenții care nu au devenit deocamdată foarte populare, dar care ne pot fi de mare ajutor.

Publicația online brightside.me a adunat mai multe astfel de invenții, printre care se numără un pat inteligent, oglinda de baie cu încălzire și ochelarii pliabili.

# Oglinda cu încălzire. Datorită căldurii, o parte a oglinzii nu se aburește niciodată.

1

# Lampa cu două părți: în timp ce o parte rămâne aprinsă, cealaltă poate fi stinsă. Este ideală pentru dormitoarele cu două paturi unde o persoană vrea să stea trează mai mult timp citind sau lucrând, fără să o deranjeze pe cea care se odihnește.

2

# Suport multifuncțional pentru tabletă sau telefon

3

# Ochelari pliabili

4

# Mini-fierul de călcat. Deoarece este micuț și compact, aparatul este ideal de luat în călătorii.

5

# Capul de duș iluminat. Nu are doar rol decorativ: indică totodată și temperatura apei.

6

# Patul inteligent. Acest pat „Sleep Number” reacționează la temperatura corpului celui care stă în el: îl încălzește și chiar îl scoală dimineața.

7

# Tastatura în formă de fluture. Keyboardio este o versiune modernă a tastaturii pe care o folosim cu toții. Datorită amplasării tastelor, această tastatură le permite utilizatorilor să își țină mâinile într-o poziție naturală atunci când tastează.

8

# Patul multifuncțional este mai mult decât un simplu pat. Este un adevărat colț de odihnă: are sistem audio, lumini speciale, măsuță de lucru pentru laptop, o mini-bibliotecă și numeroase spații de depozitare.

9

Draperii puse pe șine paralele. Scopul lor este de a nu lăsa nicio rază de soare să intre în cameră.

10

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente