/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Blocurile din Capitală, atacate de hoți. Au fost furate bobinele de la mai multe lifturi

missing
16 octombrie 2017, ora 09:36

În total au fost furate cinci transformatoare din strada Sarmizegetusa, însă fiecare bloc dispune de câte două ascensoare. La acest moment, câte un lift din fiecare bloc a fost pus în funcțiune, pentru ca locuitorii să nu fie nevoiți să urce scările.

Poliția se ocupă de acest caz, iar făptașii ar putea fi prinși cu ușurință pentru că de obicei aceștia sunt reținuți la punctele de recepție a metalelor neferoase.

Subiectul a fost discutat în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor Primăriei, iar potrivit autorităților, doar specialiștii cunosc cum pot fi scoase aceste bobine.

Menționăm că reinstalarea unei astfel de bobine costă de la 1.500 la 2.000 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram