(foto) Peste 80 de entuziaști Drupal din Europa s-au reunit la deschiderea celei de-a III-a ediții „Moldcamp”

moldcamp

Multe sesiuni, workshop-uri, evenimente, activități de networking și petreceri îi așteaptă pe toți participanții taberei Drupal din Moldova din acest an. Vezi cum a fost dat startul „Moldcamp ’17”.

În acest weekend, peste 80 de tineri interesați de domeniul IT, ghidați de specialiști locali și internaționali, au posibilitatea de a cunoaște în profunzime platforma Drupal și de a-și aplica abilitățile în practică. Ei au ocazia să participe la peste 25 de sesiuni de informare, precum și o sesiune de code-sprint.

Pentru a oferi o varietate largă de subiecte tuturor participanților, indiferent de experiența lor, sesiunile sunt împărțite în trei niveluri de experiență: începători, intermediari și avansați și decurc în trei limbi: română, engleză și rusă.

Învățăceii taberei au posibilitatea să afle despre tendințe în tehnologii, proiecte, soluții de lucru, să își găsească un partener sau un co-fondator de startup, să își consolideze conexiunile, să descopere un nou loc de muncă pe placul său și, cu siguranță, să rămână inspirați și plini de noi idei de proiecte.

În plus, pe lângă workshop-uri, Moldcamp 2017 le oferă tuturor buna dispoziție și energie, asigurată de coffee&wine breaks și o petrecere pe cinste la sfârșit de zi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Liuba Țobenco
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente