/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Un nou post de salvatori și pompieri a fost inaugurat la Carahasani. Va deservi două localități

missing
15 octombrie 2017, ora 08:18

Postul de pompieri va deservi două localități, Antonești și Carahasani și va reduce semnificativ timpul de răspuns într-o situație de criză. Conform amplasării geografice localitatea Carahasani se află la 24 km distanță de raionul Ștefan Vodă, unde sunt dislocate echipaje de intervenție, iar într-o situație excepțională pompierii reușesc cu greu să intervină în primele minute. Datorită susținerii oferite de Serviciul Situații Excepționale pompierii civili din localitate vor interveni cu o autospecială și vor beneficia de echipament și costume de luptă.

Postul din Carahasani este al 36 post de salvatori inaugurat în satele din Republica Moldova. Conform Programului de consolidare a serviciului de salvatori și pompieri în localitățile rurale, până în anul 2020 urmează a fi deschise peste 100 de stații, care vor servi forța primară de intervenție până la venirea echipajelor profesioniste.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram