11:54:39 16.04.2024
Stiri

Detalii INEDITE din viața Simonei: „Folosesc Instagram și …

Sport 14.10.2017 20:04 Vizualizări2185 Autor: Ziarul National
Detalii INEDITE din viața Simonei: „Folosesc Instagram și … Sursa: digisport.ro


Simona Halep a trecut peste emoțiile primului loc în clasamentul WTA și a acordat un interviu în care a vorbit despre lucrurile inedite din viața ei.

Până la Turneul Campionilor în perioada 22-29 octombrie, Simona Halep a revenit în țară pentru o perioadă de repaus. Satisfacţia de a urca pe locul ÎNTÂI mondial a fost cu atât mai mare cu cât această performanţă a venit după o săptămână în care a reuşit în sfârşit să o învingă pe Maria Sharapova.

Rusoaica a câştigat precedentele şapte dueluri directe. „Chiar dacă am fost de vreo trei ori foarte aproape de a deveni numărul unu mondial, parcă tot nu-mi venea să cred. Dar sâmbătă pe teren, când am strâns în braţe acel număr unu, atunci chiar am simţit că sunt numărul unu mondial. Nu prea am reușit să dorm după acea zi (râde). De asta nici n-am făcut treabă în finală, dar e normal şi mi-am acceptat această stare”, a declarat Simona Halep pentru Virgin Radio.

Tot pentru aceeași sursă, Halep a dat mai multe detalii legate de viața ei, precum ar fi rețelele de socializare pe care este activă, serialele pe care le urmărește sau pe cine ar chema la nunta ei.

„Când mă trezesc nu mă uit pe Facebook, ci pe Instagram. Am şi Facebook, dar nu-l folosesc mai deloc. Twitter n-am pe telefon. Instagram folosesc. Chiar postez des. Şi am un joc, se numeşte Fix. E interesant, dar numai când mă plictisesc. Atunci când sunt în aeroport.

Nu urmăresc YouTube și nici nu mă uit la seriale. Urmăresc doar un serial turcesc, care mă deconectează, mă scoate din ale mele şi îmi place să mă uit. Dar nu sunt la zi cu ele. Mă uit când am timp. Se numeşte „Mireasă din Istanbul“, dar nu e la televizor.

La nunta mea l-aș chema să cânte pe Andrea Bocelli. L-am întâlnit recent. Am făcut o poză cu el şi chiar am fost emoţionată. Niciodată n-am fost aşa de emoţionată întâlnind pe cineva.

Înainte nu mă hotăram cu ce să mă îmbrac, dar am progresat foarte mult. Aveam cam 45 de minute. Când puneam ceva pe mine, voiam altceva. Acum doar mă gândesc şi mă îmbrac direct. La prima întâlnire am purtat pantaloni. N-am fost niciodată în fustă la o întâlnire. Dansez foarte mult, dar la petreceri private. În club, dacă merg, nu dansez foarte mult”, a spus Halep pentru Virgin Radio.

Sursa: digisport.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md